Η Metrovista Creative Media είναι μία δυναμική, δημιουργική εταιρεία ψηφιακής και έντυπης επικοινωνίας, μία από τις πρώτες εταιρείες στην Ελλάδα που δραστηριοποιήθηκαν στην παροχή υπηρεσιών διαδικτύου. Οι πελάτες μας είναι επιχειρήσεις όλων των τομέων και μεγεθών, οργανισμοί και ιδιώτες για τους οποίους δημιουργούμε με πολλή φαντασία και εμπειρία, προσφέροντας μοναδικές επικοινωνιακές λύσεις. Χτίζουμε την δουλειά μας πάνω στις αρχές της απλότητας & σαφήνειας του μηνύματος

Η Μέθοδός μας

Η δημιουργία ενός επιτυχημένου λογότυπου, συσκευασίας, website ή εντύπου ξεκινά με μία αποτελεσματική διαδικασία: σχεδιάζουμε τα πάντα από την αρχή, προγραμματίζοντας εξαντλητικά κάθε φάση και λεπτομέρεια του έργου από την έναρξη έως την παράδοση.

 • ΑΚΟΥΜΕ
 • ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ
 • ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ
 • ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ
 • Ακούμε

  Με στόχο να χτίσουμε μακροπρόθεσμες συνεργασίες, ξεκινούμε κάθε έργο με μία εκ του σύνεγγυς συζήτηση. Η γνωριμία με την επιχείρηση ή το προϊόν σας και η κατανόηση των αναγκών σας σε ένα ψηφιακό περιβάλλον είναι προϋπόθεση-κλειδί για να προχωρήσουμε μαζί, μπροστά. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτήν την από κοινού διαδικασία μία ευχάριστη εμπειρία.

 • Επεξεργαζόμαστε

  Σε αυτό το στάδιο δεν θα λάβουμε άμεσες, καθοριστικές αποφάσεις: η πλήρης ανάλυση των απαιτήσεών σας και η δημιουργία ενός συμπαγούς σχεδίου της πορείας του έργου θα είναι το πρώτο μας βήμα. Εδώ μπαίνει σε χρήση η πολύχρονη εμπειρία μας στο πως πρέπει να επικοινωνήσουμε το μήνυμα, δημιουργώντας λύσεις που στοχεύουν την αγορά σας και δημιουργούν συναισθηματική αντίδραση από το κοινό σας.

 • Μοιραζόμαστε

  Θα μοιραστούμε τις ιδέες και σκέψεις μας με εσάς ώστε να μετέχετε παραγωγικά σε αυτή την διαδικασία προς το αποτέλεσμα. Αυτός ο “διάλογος” θα είναι ανοικτός, ειλικρινής και μέσα από αυτόν θα πρέπει να αναμένετε προκλήσεις και ανατροπές αυτών που ίσως πιστεύατε ότι χρειάζεστε.

 • Δημιουργούμε

  Είμαστε μία μικρή ομάδα: έχουμε μάθει να δουλεύουμε μαζί και να παράγουμε στα όρια των δυνατοτήτων μας. Ενημερωνόμαστε διαρκώς και εφαρμόζουμε, όταν χρειάζεται και όπου χρειάζεται την τεχνολογία αιχμής. Σε όλη την διάρκεια της παραγωγής διατηρούμε στενή επαφή με εσάς μέσω μίας καλά δομημένης διαδικασίας χρονικών πλαισίων, σχεδίασης, προγραμματισμού, δοκιμών που σας δίνει την σιγουριά για το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Μαζί είναι καλύτερα

Το στούντιο ιδρύθηκε με βάση την ισχυρή πεποίθηση ότι χρησιμοποιώντας μία συνεκτική, κοινή σε όλα τα μέσα «οπτική γλώσσα», δημιουργείται μία πιο ενδιαφέρουσα επικοινωνιακά εμπειρία χρήστη, δηλαδή το τελικό αποτέλεσμα έχει ισχυρό αντίκτυπο στον θεατή. Για αυτό και επιλέγουμε να σχεδιάζουμε την ταυτότητα ενός προϊόντος, μιας εταιρείας, κλπ. έντυπα και ψηφιακά μαζί.

Είμαστε συνεργάτες

Η συνεργασία είναι το θεμέλιο της δημιουργικής διαδικασίας μας. Πιστεύουμε ότι το καλό αποτέλεσμα συμβαίνει όταν δουλεύουμε εκ του σύνεγγυς με τον πελάτη/συνεργάτη μας στην προσπάθεια να ανακαλύψουμε μαζί τις δημιουργικές λύσεις που χρειαζόμαστε για να επικοινωνήσουμε με επιτυχία το μήνυμα.

Σκέψου πριν σχεδιάσεις

Η επιτυχημένη σχεδίαση ξεκινά με μία καλή ιδέα. Ως εκ τούτου, ξεκινούμε την σχεδιαστική μας διαδικασία πρωτίστως δοκιμάζοντας διάφορες ιδέες, επιλύοντας επικοινωνιακά προβλήματα μέσω δημιουργικής σκέψης και στρατηγικής. Αφού γνωρίσουμε καλά το αντικείμενό μας, δηλαδή εσάς, την επιχείρησή σας, τα προϊόντα ή υπηρεσίες σας, τις αξίες που εκπροσωπούν, θα προσπαθήσουμε να τα αποδώσουμε οπτικά και με την κατάλληλη εφαρμογή, ψηφιακή ή έντυπη, ώστε να δημιουργήσουμε εμπιστοσύνη στο κοινό σας.

Το τέλειο ταίριασμα

Η ολιστική προσέγγιση του κάθε έργου που θα αναλάβουμε μας επιτρέπει να προσαρμόσουμε την σχεδιαστική μας στρατηγική μόνο στα μέσα που είναι κατάλληλα για το δικό σας προϊόν ή υπηρεσία. Προσπαθούμε (συνήθως με επιτυχία!) να σας δώσουμε αυτό που χρειάζεστε και όχι απαραίτητα μόνο αυτό που αρχικά ζητήσατε από εμάς.

Είναι ένας νέος, ψηφιακός κόσμος...

Ζούμε σε ένα –σχεδόν- ψηφιακό κόσμο και γι’ αυτό σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε ψηφιακά προϊόντα που κάνουν την πραγματικότητά μας πιο απλή και λειτουργική φροντίζοντας όσο το δυνατόν να είναι και υψηλής σχεδιαστικής αισθητικής. Θεωρούμε ότι το καλόγουστο design ανακλά τα καλά χαρακτηριστικά του προϊόντος ή της υπηρεσίας σας

Το design είναι στην λεπτομέρεια

Έχουμε πάθος με την σχεδίαση: Επιδιώκουμε υψηλά επίπεδα ποιότητας σε κάθε πτυχή της δουλειάς μας. Είτε πρόκειται για ένα απλό website, ένα προσπέκτους, συσκευασία ενός νέου προϊόντος ή μία πολύπλοκη εφαρμογή, το design παίζει καθοριστικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα που θα παραδώσουμε.

Από εμάς, για εσάς...

Το γεγονός ότι είμαστε μία μικρή ομάδα σημαίνει ότι οι πελάτες/συνεργάτες μας έχουν άμεση επαφή με το έργο που ετοιμάζουμε για αυτούς. Δεν υπάρχουν σε εμάς πωλητές ή άλλοι ενδιάμεσοι: ό,τι βλέπετε, αυτοί είμαστε!

Γράψε το καλά

Πιστεύουμε στον καλό κώδικα! Είναι πολύ σημαντικό ο προγραμματιστής να έχει στο νου ότι θα παραδώσει μία εφαρμογή ή ένα website που θα πρέπει να λειτουργήσει σωστά, με όσο το δυνατόν περισσότερη απλότητα. Θα πρέπει να δώσει ζωή στο design μέσα από την σωστή χρήση του CSS με πιστότητα σε επίπεδο pixel!

Διασκεδάζουμε!

Ακούμε πολύ καλή μουσική!


16

... χρόνια δημιουργίας και συνεργασιών: ένα συναρπαστικό για εμάς ταξίδι που ευχόμαστε ότι θα συνεχιστεί με εσάς ως νέους συνοδοιπόρους

200

... πελάτες, επιχειρήσεις όλων των τομέων και μεγεθών, οργανισμοί και ιδιώτες για τους οποίους δημιουργούμε με φαντασία και εμπειρία, μοναδικές επικοινωνιακές λύσεις

350

... έργα έντυπης και ψηφιακής επικοινωνίας που μετέφεραν το μήνυμα στο κοινό σας

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ: ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ

Top